top of page
  • MOGY

Bejárás és helyzetjelentés

Kedves érdeklődők!


A hétvégi területbejárás 2020. 06. 27.-én 10:00 órakor kezdődik, és várhatóan 13:00-ig tart. A bejárást Falatovics Ádám vezeti (06 30 2551764). Kérünk mindenkit, hogy érkezzen pontosan!


Helyzetjelentés

20-a: Az emlékpark Szent István nap alkalmából ingyenes belépést és programokat kínál. Ezt a rendezvényt fogják kiegészíteni a MOGY első napjának programjai: előadások, kiállítások, táncházak, koncertek, vásárosok. A részletek még napról napra változnak.


21-e: A MOGY főnapja. Előadások, kiállítások, táncházak, koncertek, vásárosok a megszokott rend szerint. A Történelmi Élőképet valamikor 17 óra után tervezzük.


22-23-a: Az emlékpark készül saját programokkal, mi nem szervezünk már MOGY programokat. Szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy az érdeklődők más rendezvényeket is meg tudjanak látogatni.


Szállás

Idén az emlékpark területén sajnos nem tudunk látogatói sátortábort szervezi. Bátorítunk mindenkit, aki látogatóként több napig maranda, hogy nézze meg a környékbeli szálláslehetőségeket.


Szervezés

Továbbra is várjuk olyanok jelentkezését, akik

  • önkéntesként szívesen segítenek a szervezésben vagy a lebonyolításban

  • felajánlással hozzá tudnak járulni a megvalósításhoz (pénzzel, szállítási kapacitással, díszítéshez használható alapanyagokkal, faanyaggal, rendezvénysátorral, székekkel, padokkal stb.)

  • társszervezetükkel saját programelemmel vagy pavilonnal meg tudnak jelenni

Jelentkezni az itt található, folyamatosan bővülő elérhetőségek valamelyikén lehet.

180 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page