top of page
  • Szerző képeMOGY

Elérhető a MOGY2019 programja

Frissítve: 2019. júl. 15.

Kedves Érdeklődők!


A honlapon elérhető az idei rendezvény előadó sátrainak részletes programja. Rengeteg előadással és sok neves előadóval (például Szántai Lajos, Nógrádi György, Hetesi Zsolt) készülünk, amelyek felölelik a történelmi beszélgetésektől, a jelen kor gondolatain át, a fenntartható jövő kérdésköréig tartó témákat is.


A tényfeltáró és elemző beszélgetések után a minőségi zene nyújthat egy kis felfrissülést olyan előadók társaságában, mint pl. a Bagossy Brothers Company, Szarka Tamás és zenekara, FankaDeli, Makám Zenekar és még sokan mások. Az esti táncház is elmaradhatatlan része a közösségi programoknak, ehhez szombaton a Korinda Zenekar biztosítja majd a talpalávalót!

Fotó: Rodler Miklós

Természetesen a gyerekek sem maradnak ki a jóból, számukra a Mese Sátor és a Gyermekfoglalkoztató tartogat sok meglepetést!

A tovább programok és előadók a honlapon a Programok menüpont alatt érhetőek el. A programok listája folyamatosan bővül, ezért érdemes többször is visszalátogatni, vagy regisztrálni az oldalon (az oldal jobb felső sarkában található), hogy időben értesítést tudjunk küldeni, ha újabb program elérhető.


A részletes programok pdf formátumban is elérhetők, ezért érdemes már a rendezvényre utazás előtti napon letölteni telefonra, tabletre. Így internet kapcsolat nélkül is könnyen tájékozódhatunk kedvenc sátrunk, előadónk programjáról. A másik előnye ennek, hogy ezzel a "papírmentes" megoldással csökkenthetjük a rendezvény környezeti terhelését is, mert ne felejtsük: Minden magyar felelős minden magyarért!


Várunk mindenkit szeretettel!




1 736 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page