top of page
  • Szerző képeMOGY

A jegyrendelés lépései és határideje

Frissítve: 2019. júl. 31.

Az elővétel határideje 2019.07.31 23:59, utána már csak a helyszínen, készpénzzel (ill. 2019.08.02-től bankkártyával is) lehet jegyet vásárolni. Köszönjük szíves megértésüket! A rendelés menete a kép alatt.

A rendelés menete


1. Kattintson az előrendelési oldalunkra: https://www.mogy2019.hu/tamogatoijegy


2. Itt meg kell adni a kért adatokat és jelezni, hogy a számlát postán vagy e-mailben kéri. Érdemes ez utóbbit választani, mivel gyorsabb és környezetkímélőbb megoldás. Ebben az esetben az első pipálható négyzetet hagyja üresen! Így:

3. Ne felejtse el az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadni.


4. Nézze át az adatait és ha mindent rendben talált, kattintson az ELKÜLD gombra. A sikeres elküldést a rendszer egy felugró üzenettel jelzi, így:

5. Ez után kapni fog egy emailt, amiben szerepel, hova kell elutalni a jegyenkénti 3000 Ft-ot. Fontos tudni, hogy nagy valószínűséggel ez az üzenet Gmail fiók esetén a PROMÓCIÓK (esetleg a SPAM) mappába érkezik (ahogy a lenti képen is látható). Kérjük ott is ellenőrizzék.

6. A pénz beérkezését követően (maximum 48 órán belül), kapni fog egy visszaigazoló emailt, benne a jegy(ekr)ől szóló számlával, ami letölthető PDF formátumban. Így néz ki az email, a letöltés gombbal:

7. Letöltés után, ezt a(z elektronikus) számlát ▼

érdemes telefonról felmutatni a MOGY beléptető pontján. Ennek ellenében vehető(k) át az egyedi színű (azaz csak az elővételesek számára biztosított) karszalag(ok).



Az elővételes jegy előnye


Tulajdonosaik számára külön sáv lesz fenntartva a gyorsabb bejutás érdekében.





1 291 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page