top of page
  • Szerző képeMOGY

Segíts, hogy segíthessünk!

Kedves Látogatónk!


Segíts, hogy mi is segíthessünk!


Mindannyian számos borzasztó történetet hallhatunk nap, mint nap a kárpátaljai magyarokról. A létezéshez szükséges legalapvetőbb cikkekből is hiányuk van, amivel nemzeti identitásuk is veszélynek van kitéve.

Minden magyar felelős minden magyarért!

Célunk a kárpátaljai magyar gyermekek és családok támogatása mellett az is, hogy figyelmet kapjon a valamennyi elcsatolt területen élő magyar gyermek. A Magyarok Országos Gyűlésén megváltható támogatói jegyek árának egyharmadát Kárpátalja legrégebbi iskolájának, a 117 éves beregszászi Kossuth Lajos középiskolának segítésére fogjuk eljuttatni.

Az együttérzések és sajnálkozások helyébe most állítsunk valódi tetteket és mutassuk meg, hogy egy magyar sem maradhat soha többé egyedül ebben a nagy világban!



Továbbá szeretnénk stabil alapokra helyezni a MOGY-ot, hogy soha többet ne történhessen olyan, hogy 4 éven át nem kerül megrendezésre. Hazánkban az egyetlen nagyszabású független civil kezdeményezés, amely a nemzeti érzelmű polgári társadalmat kívánja erősíteni. A magyar szellemi és kulturális javak védelmének érdekében nem engedhetjük meg magunknak az egzisztencia hiányát és az anyagi függést bármitől.

Ezt a kezdeményezést magyar civilek hívták életre,

tegyünk közösen, azért, hogy magyar civilek is működtethessék tovább!


Támagatói jegyek igénylése ezen a linken érhető el!


Köszönjük mindenkinek a támogatást!


113 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page