top of page
  • Szerző képeMOGY

Vasúti kedvezmény a rendezvényre látogatóknak

Frissítve: 2019. júl. 27.


A MOGY-ra vasúton érkezők számára a MÁV-START Zrt. 33%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít Kistelek állomásig. Ennek feltétele, hogy az utasok a rendezvény Infópontjában lepecsételtessék a menettérti jegyüket. A jegy vásárlásakor, a pénztárnál mondjuk hogy:

"33%-os alkalmi menettérti jegyet kérünk Kistelekig" mivel a VII. Magyarok Országos Gyűlésére utaztok.

Mutatunk egy lehetséges mintát (mintha Szatymazról utaznánk Kistelekre), hogy nézhet ki egy ilyen jegy és milyen információkat érdemes ellenőrizni rajta (pirossal bekeretezve) még a pénztárnál:



FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

  • Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. augusztus 1-jén 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. augusztus 5-én 23:59 óráig kell befejezni.

  • A lepecsételés a rendezvény helyszínén az információs ponton történik 2019. 08. 02–tól 2019. 08. 04–ig, minden nap 8:00-tól 22:00 óráig.

  • Visszaúton csak a MOGY-on lepecsételt menettérti jegyet fogadják el a kalauzok. A kedvezmény csak oda- vagy csak visszaútra NEM vehető igénybe!

  • A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegy kizárólag 2. kocsiosztályra váltható. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú 2. és 1. kocsiosztály-különbözeti díjat ki kell fizetni.

  • Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

  • Az ilyen típusú jegyet csak a pénztárakban tudjátok megvenni, AUTOMATÁKBÓL NEM!

  • A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljes árú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C fejezetében (a PDF 22. oldalán) előírt pótdíjat is.



KISTELEK és a MOGY helyszíne között:


Kistelektől külön buszjáratokat indítunk az ópusztaszeri helyszínig.



_________________________

Fotó fent: szucsr29 (indafoto)


349 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page