top of page
  • Szerző képeOBSZ

Baranta Foglalkozásvezetői Képzés indul 2019 őszén

Frissítve: 2019. szept. 29.

Kedves Jelentkezettek, Kapitányok, Barantások!

A terveknek megfelelően ősztől indul a foglalkozásvezető képzés. Alaposan átgondoltuk, hogy mennyit változtassunk az alkalmak szerkezetén, valamennyit tömbösítettünk, de nem túl sokat, hogy legyen idő a tudás elmélyítésére, begyakorlására "terepen". Viszont van olyan is, hogy versenyhez, válogatóhoz kapcsoltuk a képzési napot, hiszen az azokon való részvétel is kiemelten hasznos a foglalkozásvezetőknek.

Ha az OBSz közgyűlés is jóváhagyja, akkor ezek lesznek az érintett hétvégék 2020 aug. 31-ig (utána lesz még egy külön hétvégén vizsgaalkalom):

2019. október 11-13. BFVK

2019. november 29-30. BFVK

2020. január 31-február 2. BFVK+ Válogató 1.

2020.  május 2-3. BFVK

2020. július 16-26 edzőtábor


Kérem az érintetteket, hogy próbálják szabaddá tenni/felszabadítani a fenti alkalmakat. A csapatvezetők pedig kérem, továbbítsák a lehetséges csatlakozóknak a hírt. Természetesen bármilyen változás esetén azonnal jelentkezem, mint ahogyan az első alkalomra való jelentkezéshez a felületet itt: https://forms.gle/9dRg6musGA5keYm49 ; határidő: 2019. október 1. éjfél.

Üdvözlettel,

Bereczky-Zámbó Csilla

OBSz

titkárság


Addig is kedvcsinálónak nézzétek meg a Kárpátalja Baranta videóriportját Vukics Ferenccel:


149 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A viszonyulás és a viszonyulás filozófiája

Tisztelettel és szeretettel hívlak benneteket egy közös elmélkedésre Karácsony Sándor: Ocsúdó magyarság c. könyve alapján. A könyv olvasása közben megfogalmazódó gondolataimat osztom meg veletek ebben

bottom of page