top of page
  • Szerző képeOBSZ

[ELMARAD] Meghívó - 2. közgyűlés

Kedves Barantacsapat Vezető, MOGY szervező, segítő!


A kormány mai bejelentésével összhangban az elnökség úgy döntött, hogy a március 14-i közgyűlés elmarad, illetve későbbi időpontban lesz megtartva, amelyről időben tájékoztatunk mindenkit.


Akinek MOGY-os ügyekben kérdése van, felteheti a segitek.mogy@gmail.com email címen, és igyekszünk 1-2 napon belül válaszolni.


OBSZ Elnökség

 

[FRISSÍTÉS 2019-03-09]


Kedves Barantacsapat Vezető, MOGY szervező, segítő!


A MOGY fórum március 14-én 11:00 órától lesz megtartva, majd ebédszünet utén az OBSZ közgyűlés az eredeti program szerint.


Köszönettel: Elnökség


 

Szeretettel értesítünk benneteket, hogy az Országos Baranta Szövetség 2020. második közgyűlését kikelet hava (március) 14. napján, szombaton 15:00 órától tartjuk, amelyre minden barantáért tevékenykedőt szívesen látunk, kiemelten pedig azokat, akik baranta csapatokat képviselnek (rendes vagy pártoló tagság útján) és csatlakoztak az Országos Baranta Szövetséghez. E mellett várjuk a határon túli csapatok képviselőit is.


Helyszín: 1173 Budapest, Göcsej utca 22.


37 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A viszonyulás és a viszonyulás filozófiája

Tisztelettel és szeretettel hívlak benneteket egy közös elmélkedésre Karácsony Sándor: Ocsúdó magyarság c. könyve alapján. A könyv olvasása közben megfogalmazódó gondolataimat osztom meg veletek ebben

bottom of page