top of page
  • Szerző képeOBSZ

Magyar Majális - Dunaszerdahely

Idén is megrendezésre kerül a Magyar Majális, Dunaszerdahelyen. A rendezvény szervezői a Dunaszerdahelyi Önkormányzat, a Csemadok ifjúsági tagozata és az Országos Baranta Szövetség.

„Ez az a rendezvény, amely bizonyítékul szolgál, hogy mi itt vagyunk Felvidéken! Tudjuk azt, hogy helyet kell biztosítani a fiataloknak, akik tudnak kapcsolódni akár a Csemadok, akár más civil szervezet munkájához, hisz ez teszi közösségünket erőssé.”

hangzott el Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármesterének 2018-as köszöntő beszédében. Forrás: https://korkep.sk/cikkek/esemenyek/2018/05/16/ilyen-volt-az-v-magyar-majalis-dunaszerdahelyen-kepek-beszamolo-video/

További információ az idei rendezvényről: Bugár György +421 904 644 950

 

Mivel számunkra kiemelten fontos kérdés a határon túliakkal való kapcsolattartás, közösségeik erősítése, ezért az idei rendezvényen aktív szervezői feladatot lát el az Országos Baranta Szövetség. Többek közt bemutatóval, felvonulással és előadásokkal színesítjük a rendezvény program kínálatát. Kérjük szövetségünk minden tagját, amennyiben ideje engedi jelenlétével és munkájával segítse a rendezvény sikeres létrejöttét!


A tavalyi esemény összefoglalója:



38 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A viszonyulás és a viszonyulás filozófiája

Tisztelettel és szeretettel hívlak benneteket egy közös elmélkedésre Karácsony Sándor: Ocsúdó magyarság c. könyve alapján. A könyv olvasása közben megfogalmazódó gondolataimat osztom meg veletek ebben

bottom of page