top of page
  • Szerző képeOBSZ

Menyét Kupa jelentkezés

Kedvesek!

Kérlek, továbbítsátok a szélrózsa minden irányába a kislányoknak, nagylányoknak, kisasszonyoknak, asszonyoknak, vénkisasszonyoknak, itt kell jelentkezni a Menyét Kupára és/vagy a kapcsolódó eseményekre:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehX2CSS9qpGW6QS45FNP41-rCbfpqTMO3Y4Dur1GCiujz15Q/viewform?fbclid=IwAR371YFcjvFEEV2nFqQOsW8Tycvr0hlbZ1N6DFOAjGj-uSLyIp6ETTAG_XU Megjegyzésben vagy email-ben lehet javasolni témákat az esti beszélgetésre, mi is készülünk sokkal, de ha előre jelzett igény, azt előre figyelembe tudjuk venni (a többihez is igyekszünk alkalmazkodni persze). :) Bármivel kapcsolatban kérdezni ér, még részletesebb tájékoztatót nemsokára küldünk.


Ami fix: helyszín: Kaposvár Baranta központja, időpont: okt 5-6 szo-v, szállás helyben hálózsákban vagy kolesz (Julcsit kérdezzétek), a társaság és a program jó lesz. 


Várjuk szeretettel a menyétek apraját és nagyját!

Julcsi,Csilla és a többi résztvevő



34 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A viszonyulás és a viszonyulás filozófiája

Tisztelettel és szeretettel hívlak benneteket egy közös elmélkedésre Karácsony Sándor: Ocsúdó magyarság c. könyve alapján. A könyv olvasása közben megfogalmazódó gondolataimat osztom meg veletek ebben

bottom of page